İSTANBUL / SARIYER - Fatih İlkokulu

May

Okulumuz öğrencileri ebru etkinliğine katılarak keyifli zaman geçirdiler.

May

Okulumuz 4/B sınıfı öğrencileri Eğitimci - Yazar Sinan YAŞAR ile keyifli bir söyleşi gerçekleştirdiler.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Coşkuyla Kutladık.

Ekm

Okulumuzda seçim heyecanı yaşandı. 2023 2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Öğrenci Meclisi seçimimiz yapıldı. Kazanan öğrencileri tebrik ederiz.

Tem

2023 - 2024 Eğitim Öğretim yılı 1. sınıf öğrenci kayıtları başlamıştır. Kayıtları okulumuza çıkan velilerimiz öğrencileriyle birlikte form doldurmak üzere okulumuza uğrayabilirler.

Not : Veliler e-Devlet sistemine giriş yaparak öğrencilerinin e-kayıt sonucunda hangi okula kayıt olacaklarını görebilirler.

Tem

2023 - 2024 Eğitim Öğretim yılı kayıtları henüz başlamamış olup, başladığında okul sitemizden sosyal medya hesaplarımızdan duyuru yapılacaktır.

Tem

Okulumuz etkinlik ve duyurularına sariyerfatihilkokulu instagram adresinden ulaşabilirsiniz.