İSTANBUL / SARIYER - Fatih İlkokulu

Gürkan KUŞCUOĞLU - Müdür Yardımcısı

Aydın/Yenipazar doğumludur. İlk ve ortaöğrenimini Aydın’da tamamlamıştır. 2014 yılında Trakya Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun olmuştur. 2017 yılında Aydın Adnan Menderes Üniversitesinden müzelerin değerler eğitimine rolü üzerine hazırlamış olduğu tez çalışmasıyla yüksek lisansını tamamlamıştır. 2015 yılında Ağrı/Eleşkirt ilçesinde göreve başlamış olup sırasıyla çeşitli okullarda Müdür Yetkili Öğretmenlik ve Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur. Mardin/Mazıdağı ve İstanbul/Sultangazi ilçelerinde öğretmenlik görevlerinde bulunduktan sonra ilçemiz Sarıyer’e atanmış olup 2021 Eylül ayı itibarıyla okulumuza Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır. Değerler eğitimi üzerine çeşitli bildiri ve makalelere sahip olup, orta derecede İngilizce bilmektedir.