T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / SARIYER - Fatih İlkokulu

Fatih İlkokulu

Telefon
212 2421798
Belgegeçer
212 2184793
WEB
https://sariyerfatih.meb.k12.tr
Adres
Maden Mah. Kocataş Sok. No15 Sarıyer/İstanbul
Vizyon
Kendisini bilgi ile donatmış ve bu bilgiyi gündelik hayatın tüm alanlarında kullanarak çevresine örnek, gerektiğinde lider olma becerisi kazanabilecek bireylerin yetiştirildiği sevgi ile yoğrulmuş, huzurlu bir yuva haline gelmektir.
Misyon
Öğrencilerin merkezde olduğu; kendine güvenen, dürüst çalışkan, bilgiyi çok yönlü kullanabilen, hoşgörülü, eleştirel bakabilen, eleştiriyi kabul edebilen, araştıran, sorgulayan ve üreten bireyler yetiştirebilmek.
Başarılar
Öğretmen :9
Öğrenci :232
Derslik :9
Kütüphane Kitap Sayısı :350
Öğretim Şekli :NORMAL
Saatler
DERS BAŞLAMA:13:30 DERS BİTİŞ:18:20
Isınma
KALORİFERLİ
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
İNGİLİZCE
Ulaşım
Okulumuza Hacıosman Metro İstasyonundan Sarıyer Merkez yönüne gelen birçok otobüs ve minibüs yoluyla ulaşabilirsiniz. Ayrıca şuan Sarıyer İlkokulunda eğitim öğretime devam edildiği için Sarıyer´e gelen tüm otobüs, minibüs ve vapur ile rahatça ulaşılmaktadır. Fatih İlkokulu, Merkez Mah. Şehit Mithat Yılmaz Cad. No: 95 34450 Sarıyer /İSTANBUL
Servis Bilgisi
İsteyen öğrencilerimiz okul servisleriyle ulaşım sağlamaktadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Sarıyer Merkezde bulunan Sarıyer İlkokulunda öğleci grup olarak eğitim öğretime devam etmektedir. SARIYER/İSTANBUL
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Fatih İlkokulu, İstanbul ili Sarıyer ilçesinin Maden mahallesinde yer almaktadır, ancak okulumuz yeniden yapılacağı için Merkezde bulunan Sarıyer İlkokulunda misafir okul olarak eğitim öğretime devam etmektedir. Okul binamızın yeniden yapımıyla ilgili fiziki yapım çalışmaları henüz başlamamış olup net bir tarih bilinmemektedir.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
İFET - GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Diğer Hususlar
Okulumuz Sarıyer´in butik okullarından biridir. 220 civarında öğrenciye sahip okulumuzda 9 şube bulunmaktadır. Okulumuza ulaşım problemi bulunmamadır. Okulumuz misafir okul olduğu için öğlenci grup olarak eğitim öğretime devam etmektedir. Kendi binamızın yapılmasıyla tam gün eğitim öğretime geçilecektir. Ancak binamızın fiziki olarak yapıma henüz başlanmamıştır.
Yazdır